E-learning online KRESZ tanfolyam – Web regisztráció

NKH által akkreditált e-learning képzés. A web regisztráció az e-learning tanfolyam kezdéséhez vezet. A tanfolyam ára magában foglalja a vöröskeresztes vizsgára felkészítő anyag díját is

Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

Akkreditált képzés!

NKH által akkreditált e-learning képzés. Magyarországon egyedüliként az E-Educatio Információtechnológia Zrt. rendelkezik akkreditált e-learning tananyagokkal. Az elméleti e-learning tananyagok és az e-Titán keretrendszer 2012 januárjában kapta meg az akkreditációt.

Csak ebben a képzési rendszerben nem kell tantermi oktatásra járni, és lehet otthonról elvégezni az e-learning “KRESZ” tanfolyamot. A rendszer felkészít és feljogosít a hatósági elméleti vizsgára.

Egy hatékony és korszerű webes távoktatási módszer, mely elektronikus, digitális úton közvetíti a tartalmakat. Belépés csak egyedi kóddal. A tan- és ismeretanyaga a legújabb multimédiás elemeket, interaktív animációkat, szituációs gyakorlatokat tartalmazza.

Az anyagrészek végén ellenőrző teszttel mérhető le a megszerzett tudás. Sikeresen elvégzett modulok után lehet új anyagrészt kezdeni. Az e-learning tanfolyam elvégzéséről igazolást kap a résztvevő.

A hozzáférési idő az az időszak, amely alatt a tanuló igénybe veheti az eduKRESZ tananyagokat. Ezt két számmal, napban és órában adjuk meg.

  • A napok száma azt jelzi, hogy az első tananyag indítástól számítva ennyi napig érhető el a tananyag.
  • Az órák száma azt jelzi, hogy a tanuló összesen ennyi időt tölthet a tananyagban.

Amennyiben a hozzáférési idő lejár, akkor póthozzáférés vásárolható.

A „B” kategóriás vezetői engedély megszerzéséhez előírt alapfokú iskolai végzettséggel kell rendelkezni.

Szükség lesz még az érvényes személyi igazolványra, valamint lakcímkártya (külföldi állampolgár esetén magyarországi tartózkodási engedély), amelyet szkennelés vagy lefényképezés után a Jelentkezés és fájlfeltöltés részben tudsz feltölteni.

Vállalási szerződés részünkről e-learning tanulóknak (pdf, frissítve 2023.01.03.)

Igénybe vehető-e a 20. év alatti jogosítványszerzők számára elérhető állami támogatás e-learning elméleti tanfolyam esetén is?

Answer: Igen, mivel az eduKRESZ által biztosított „B” kategóriás hatósági e-learning tanfolyam is maradéktalanul megfelel az ezzel kapcsolatos jogszabályi előírásoknak. A támogatási kérelem benyújtásához szükséges űrlap innen tölthető le.

Kisgyermekes anyukák is igénybe vehetik a KRESZ-tanfolyam és KRESZ-vizsgadíj visszatérítésének lehetőségét?

Answer: Igen, mivel az eduKRESZ által biztosított „B” kategóriás hatósági e-learning tanfolyam is maradéktalanul megfelel az ezzel kapcsolatos jogszabályi előírásoknak. A támogatási kérelem benyújtásához szükséges űrlap innen tölthető le.

Van-e lehetőség a vizsgakérdések gyakorlására tesztek formájában is?

Answer: A vizsgakérdések tesztek formájában a távoktatási formát választó tanulók esetében a tananyag részét képezik.

Kell-e a távoktatási formát (e-learning) választó tanulóknak külön gyakorló tesztet vásárolniuk?

Answer: Nem, mivel a gyakorló tesztek az ő esetükben a tananyag részét képezik.

Milyen számítástechnikai eszközökön jeleníthetőek meg az eduKRESZ e-learning tananyagok?

Answer: Az oktatóanyagok és a hatósági vizsgafelkészítő gyakorló tesztek asztali számítógépen, laptopon és mobil eszközökön is (célszerűen nagyobb kijelző méretű és felbontású tableten) megjeleníthetőek, csak stabil internetkapcsolat és internetes böngésző kell hozzájuk.

Milyen számítástechnikai eszközökön jeleníthetőek meg a hatósági vizsgafelkészítő gyakorló tesztek?

Answer: A gyakorló tesztek asztali számítógépen, laptopon és mobil eszközökön (célszerűen nagyobb kijelző méretű és felbontású tableten) is megjeleníthetőek, csak stabil internetkapcsolat és internetes böngésző kell hozzájuk.

Milyen előnyei vannak a kötelező elméleti tanfolyam internetes távoktatás (e-learning) formájában történő elvégzésének?

Answer: A tanuló bárhol és bármikor hozzáfér a tananyaghoz, csak számítógép és internetelérés kérdése az egész. Nem kell órákat utaznia a tanfolyam helyszínére, ezzel időt és energiát takarít meg, sőt, akár külföldről is tanulhat. (A személyes megjelenés csak a hatósági elméleti vizsgán szükséges.) A tanuló saját ritmusában haladhat, tanulási idejét saját maga osztja be, mégis szabályozott az előrehaladása és tudásáról folyamatos visszajelzést is kap.